Vacature Projectmedewerker / -coördinator (M/V)

De Excelsior Foundation is op zoek naar enthousiaste projectmedewerker/ projectcoördinator, een maatschappelijk voetbaltrainer met coördinerende vaardigheden welke actief kunnen zijn in onze maatschappelijke projecten.

0.5/ 0.6 FtE – 20/ 24 uren per week

Onze nieuwe collega is maatschappelijk betrokken, legt gemakkelijk contact met kinderen/ jongeren en heeft oog voor hun kansen en mogelijkheden. Uiteraard voldoe je aan de door ons vastgestelde kerncompetenties: klant-, kwaliteit- en resultaatgericht.

Organisatie; De Excelsior Foundation is de maatschappelijke stichting van Excelsior Rotterdam en vertegenwoordigt de voetbalclub in de lokale samenleving. De Excelsior Foundation is gevestigd in het Van Donge & De Roo Stadion en werkt samen met lokale overheden en maatschappelijke partners om de maatschappij te verbeteren.

De functie; Voor de projecten binnen de pijlers (sport)participatie & leefbaarheid zoeken wij een projectmedewerker/ projectcoördinator welke onze projecten van de gewenste kwaliteit kunnen voorzien. Als trainer/ coördinator ligt de basis bij het verzorgen van de activiteiten en zal je aansturende en coördinerende taken hebben.

Iedere activiteit is uniek, aan jou de taak om deze zo leuk, uitdagend en leerzaam mogelijk te maken voor de deelnemers. Onder de verantwoordelijkheid van de projectmedewerker/ projectcoördinator valt de gehele voorbereiding, uitvoering en (administratieve) afhandeling van de activiteiten. De uitvoeringstijden zijn verspreid over de week aan het eind van de middag en begin van de avond (voornamelijk van maandag tot en met vrijdag).

Wij bieden:
· Een jaarcontract met 20 tot 24 uren per week
· Een baan in een uitdagende, leerzame en dynamische omgeving bij een betaald voetbalorganisatie
. Ontwikkelingsmogelijkheden binnen de maatschappelijke- en sport branche met een salarisindicatie van €2100.00 bruto (o.b.v. fulltime, afhankelijk van opleiding en ervaring)
. Werkzaamheden voornamelijk binnen de Excelsior Meiden Clinics, Excelsior Clinics, Excelsior Street League, Excelsior Street Soccer op wekelijks vast afgesproken dagen en tijden waarbij enige flexibiliteit gewenst is

Wij vragen:
· Een relevante opleiding op sociaal maatschappelijk of sportief gebied (MBO+)
· Affiniteit met (meiden)voetbal en enthousiast met de doelgroep (kinderen en jongeren)
· Inhoudelijke kennis over voetbaltraining in het maatschappelijk werkveld
· Goede communicatieve en sociale vaardigheden op straat als op kantoor, integer en betrouwbaar
· Het kunnen overleggen van een VOG is een onderdeel van onze sollicitatieprocedure

Interesse?
Ben jij deze trainer/ coördinator met passie voor het vak? Reageer dan op deze vacature door je CV met motivatie/ sollicitatiebrief te mailen naar andrean.loizides@excelsiorfoundation.nl. De gesprekken zullen op korte termijn plaatsvinden.

Vragen betreffende deze functie kunnen telefonisch besproken worden via: 06-47318213.

Meer Nieuws

do 12 mei 2022

Ger Engel blijft onder alle omstandigheden rustig

Wie walking footballer Ger Engel bij Excelsior en beetje kent, weet dat hij onder alle omstandigheden…

Lees meer

do 5 mei 2022

Excelsior Foundation Monthly - April 2022

In een nieuwe Excelsior Foundation Monthly kijken we met Jeroen van Galen terug op de maand…

Lees meer

Contact