Vacature: Voetbaltrainer met coördinerende vaardigheden (M/V)

De Excelsior Foundation is op zoek naar enthousiaste maatschappelijk voetbaltrainer(s) met coördinerende vaardigheden, die actief kunnen zijn in onze maatschappelijke projecten.

Onze nieuwe collega is maatschappelijk betrokken, legt gemakkelijk contact met kinderen/ jongeren en heeft oog voor hun kansen en mogelijkheden. Uiteraard voldoe je aan de door ons vastgestelde kerncompetenties: klant-, kwaliteit- en resultaatgericht.

Organisatie; Excelsior Foundation is de maatschappelijke stichting van Excelsior Rotterdam en
vertegenwoordigt de voetbalclub in de lokale samenleving. De Excelsior Foundation is gevestigd in het Van Donge & De Roo Stadion en werkt samen met lokale overheden en maatschappelijke partners om de maatschappij te verbeteren.

De functie; Voor de projecten binnen de pijlers (sport)participatie & leefbaarheid zoeken wij bekwame trainers en/ of trainsters met coördinerende vaardigheden welke onze projecten van de gewenste kwaliteit kunnen voorzien. Als trainer/ coördinator ligt de basis bij het verzorgen van de trainingen en in een aantal gevallen zal je sturing geven aan andere trainers/ coördinatoren in opleiding.

Iedere activiteit is uniek, aan jou de taak om deze zo leuk, uitdagend en leerzaam mogelijk te maken voor de deelnemers. Onder de verantwoordelijkheid van de trainer/ coördinatoren valt de gehele voorbereiding, uitvoering en (administratieve) afhandeling van de activiteiten.

De uitvoeringstijden zijn verspreid over de week aan het eind van de middag en begin van de avond (voornamelijk van maandag tot en met vrijdag).

Wij bieden:
· Mogelijkheden van 6 tot 22 uren per week
· Een (bij)baan in een uitdagende, leerzame en dynamische omgeving
. Ontwikkelingsmogelijkheden binnen de maatschappelijke- en sport branche . Werkzaamheden voornamelijk binnen de Excelsior Meiden Clinics, Excelsior Clinics, Excelsior Street League, Excelsior Street Soccer op wekelijks vast afgesproken dagen en tijden waarbij enige flexibiliteit gewenst is.

Wij vragen:
· Een relevante opleiding op sociaal maatschappelijk of sportief gebied
· Affiniteit met (meiden)voetbal en enthousiast met de doelgroep (kinderen en jongeren)
· Inhoudelijke kennis over voetbaltraining in het maatschappelijk werkveld
· Goede communicatieve en sociale vaardigheden, integer en betrouwbaar
· Goede beheersing van de Nederlandse taal

Interesse?
Ben jij deze enthousiaste persoon met passie voor het vak? Reageer dan op deze vacature door je CV met motivatie/sollicitatiebrief te mailen naar andrean.loizides@excelsiorfoundation.nl, geef hierbij vooral ook wat je beschikbaarheid is in dagen/ tijden/ uren.

Meer Nieuws

ma 11 oktober 2021

Excelsior-spelers en stafleden lezen voor op Excelsior Schools

Deze week vindt de kinderboekenweek weer plaats op de Excelsior Schools.⁣ Onze spelers en stafleden van…

Lees meer

ma 11 oktober 2021

Excelsior Foundation Monthly - september 2021

De maand september was voor de Excelsior Foundation een bijzondere. Er was namelijk genoeg te vieren…

Lees meer

Contact