Contactpersoon

Jos Noorlander

Adres

Bisonspoor 3002-C508 3605 LT Maarssen

Website

arlande.nl

Wij zijn Arlande! Al meer dan 20 jaar helpen wij de ambities van onze klanten om te zetten in blijvend resultaat. Dit doen wij door het managen van (digitale en agile) transformaties, het aansturen van projecten en programma’s, het begeleiden van verandertrajecten en het ad interim invullen van management posities.

Daarnaast adviseren wij organisaties over informatiemanagement, procesoptimalisatie, bedrijfsvoering, agile werken en (project)besturing. Met de focus op resultaat durven onze managers tijdens het proces al verder vooruit te kijken. Want als het resultaat en de voorsprong eenmaal binnen handbereik is, is het de kunst om in de toekomst de voorsprong te behouden.

We nemen het stuur (tijdelijk) over als het moet, maar zorgen er liever voor dat jij de mogelijkheden en ondersteuning krijgt om de organisatie zelf te laten bewegen. We zorgen voor de juiste balans, voor hernieuwde ambities en een behapbare werkdruk. Met een flinke dosis wil én durf weten wij jouw organisatie wendbaar in te richten en voor te bereiden op de veranderingen van de toekomst.

Want één ding zeker in deze wereld: organisaties zullen continu onderhevig zijn aan veranderingen. Hen begeleiden bij het meebewegen met deze kansen en uitdagingen, daar gaat ons hart sneller van kloppen. Wij geloven namelijk in flexibiliteit en vernieuwing, maar wel op een manier die waarde toevoegt en naadloos aansluit bij onze klanten in het onderwijs, overheid, zorg, energie en zakelijke dienstverlening. In nauwe samenwerking brengen we onze klanten naar een volgende fase in het realiseren van hun ambities.

Start met ambitie, focus op resultaat, behoud de voorsprong!

Contact