DEUTSCHE POST DHL GROUP

DHL en Deutsche Post vormen het grootste post- en logistiekbedrijf ter wereld. Samen heten we de Deutsche Post DHL Group. Ons portfolio van logistieke oplossingen via de weg, de lucht en het spoor is ongeëvenaard. Met ‘n half miljoen medewerkers in meer dan 220 landen en regio’s, brengen we alle hoeken van de planeet moeiteloos in verbinding.
Onder de mooie geelrode vlag van DHL Parcel zijn nog twee logistieke giganten ondergebracht: een uit het zakelijk transport en een uit de particuliere markt. Samen met Van Gend & Loos en Selektvracht is DHL Parcel zonder enige twijfel dé pakket- en palletbezorgdienst van Europa.

THE SKY IS NOT THE LIMIT

REUZENSPRONG VOOR DE LOGISTIEK
In 1969 zet Neil Armstrong voet op de maan. Een mijlpaal van jewelste. Een paar maanden later scheppen drie andere pioniers – Adrian Dalsey, Larry Hillblom en Robert Lynn – nóg een legendarisch moment. Ze richten de eerste internationale bezorgservice op: DHL. Een slim initiatief, dat uitgroeit tot het meest toonaangevende logistiekbedrijf ter wereld. Hoe? Door alle grenzen te tarten, tot op de dag van vandaag. Kijk maar naar onze ultieme ambitie: bezorgen op de maan. Een missie waar Neil trots op zou zijn.

STRATEGY 2020

FOCUS. CONNECT. GROW.
Elke vijf jaar scherpen we onze strategie aandachtig aan. Strategy 2020 is de leidraad waar we nu mee werken. Die is opgebouwd uit drie pijlers: Focus, Connect en Grow. In een notendop staan ze voor focussen op wat ons succesvol maakt, de hele organisatie met elkaar verbinden, en uitbreiden in nieuwe markten. Zo positioneren we ons verder als het postbedrijf van Duitsland en de logistiek dienstverlener van de wereld.

DHL GOGREEN

VOOR HET GROENE DOEL
Onze bijdrage aan een duurzamere wereld kan maar één ding zijn: groene logistiek. Een gigantische uitdaging, daarom heeft de Deutsche Post DHL Group een ambitieus klimaatbeschermingsdoel gesteld: in 2050 is al onze logistieke uitstoot teruggebracht naar nul. Hoe dat kan? Bekijk het filmpje over het GoGreen-plan.

VOORTDUREND VOORUIT MET FIRST CHOICE

DHL heeft fantastische klanten over de hele wereld. Dat houden we natuurlijk graag zo. Daarom zorgen we dat wij de eerste keus zijn én blijven. Niet alleen met onze uitmuntende service, maar ook met First Choice. Een eersteklas verbeterprogramma, dat iedereen in onze organisatie helpt om vooruit te streven, elke dag weer. Het motto: ‘Everybody. Everyday. Everywhere. A little bit better.’

Bezoek DHL op de website

Contact