DSW Zorgverzekeraar, uw partner als het gaat om een individuele of collectieve zorgverzekering

DSW Zorgverzekeraar is een zorgverzekeraar met meer dan 700.000 verzekerden. Bij DSW stellen we het belang van de gezondheidszorg bóven het eigen belang. In al onze keuzes staat dát belang voorop. We voelen ons meer belangenbehartiger dan verzekeraar. Goede zorg, vrije artsenkeuze, het gaat iedereen aan. Niet alleen onze eigen verzekerden. Daarom zeggen we weleens: eigenlijk is iedereen in Nederland een beetje DSW-verzekerd.

We vinden dat iedereen recht heeft op gemakkelijk toegankelijke en betaalbare zorg van een hoge kwaliteit. Daarom zijn we dicht bij de zorg betrokken en participeren we in talrijke zorginhoudelijke projecten. Zorg verzekeren is namelijk meer dan premie innen en nota’s uitbetalen.

Een uitstekende relatie met onze klanten en de zorgverleners zijn kenmerkend voor DSW. We hebben geen groeidoelstelling en geen winstoogmerk. Wel willen we de beste zijn én blijven. En dat zijn we. Al jaren. Onafhankelijke organisaties, zoals Klantmonitor Zorgverzekeringen®, onderzoeken regelmatig de tevredenheid van klanten over hun zorgverzekeraar. Volgens dit onderzoek is DSW al jaren de beste zorgverzekeraar. Dat onze verzekerden het meest loyaal zijn en ons aanbevelen aan anderen vinden we het grootst mogelijke compliment.

Ook voor onze zakelijke partners kunnen we veel betekenen op het gebied van zorg voor uw werknemers, zoals met onze collectieve zorgverzekeringen. Dus als u voor uw werknemers kiest voor DSW, dan zijn zij van één ding altijd verzekerd: een prima zorgverzekering met de beste service tegen een scherpe prijs.

Contact