MAZARS IN NEDERLAND

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Vanuit kennis op deze vakgebieden werken wij voor (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, mkb-ondernemers en vermogende particulieren. Kwaliteit binnen ethische en wettelijke kaders is wat u van ons bij de levering van onze diensten mag verwachten. Vertrouwen in ons oordeel is de reden dat wij bestaan. En dat vertrouwen willen wij voortdurend (blijven) verdienen.

VERSTAND VAN UW BUSINESS ÉN GEVOEL VOOR DE SAMENLEVING

Mazars combineert diepgaande kennis van de regels van nu met passie voor de uitdagingen van de toekomst. Zo dragen wij bij aan het duurzame rendement van onze klanten en aan de maatschappij. Wij zijn innovatief in de ontwikkeling van onze dienstverlening én hebben gevoel voor de samenleving.

Mazars heeft 11 vestigingen in Nederland, waar 61 partners en ruim 900 medewerkers werkzaam zijn. Voor middelgrote organisaties zijn wij de compacte accountantsorganisatie met korte lijnen en een Nederlandse vestiging in de buurt. Grote organisaties vinden bij Mazars de internationale expertise en het netwerk dat in veel landen voor ondersteuning kan zorgen. Mazars is zo groot of zo klein als u nodig vindt.

MAZARS GROEP; INTERNATIONAAL NETWERK

Met Mazars beschikt u over de kennis van één van Europa’s leidende adviesorganisaties. Mazars in Nederland is onderdeel van de Mazars Groep. Mazars Groep heeft 40.000 professionals die klanten over de hele wereld van dienst zijn: 24.000 professionals in 89 landen binnen de geïntegreerde Mazars partnership, en 16.000 professionals in de Verenigde Staten en Canada via Mazars North America Alliance.

CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY

Mazars versterkt vertrouwen door toonaangevende kwaliteit. Daarbij altijd lettend op het feit dat korte termijn resultaten niets zeggen als we Mazars niet duurzaam en voor de lange termijn ontwikkelen. Wij willen onze organisatie overdragen aan de volgende generatie zodat we blijvend onze rol in het publiek belang kunnen spelen.

DUURZAAMHEID BIJ MAZARS

Mazars inspireert medewerkers, klanten, relaties én overige stakeholders om bewuster met elkaar, het milieu en de maatschappij om te gaan. Wij spannen ons in om waarde te creëren en toe te voegen.

Onze hoofdthema’s:
– Ontwikkelen van duurzame diensten en markten
– Duurzame werkomstandigheden
– Maatschappelijke betrokkenheid
– Onze impact op klimaat en milieu

ONS CSR BELEID

Als het gaat om sustainability streven wij als onderneming één doel na: een duurzame, kwalitatieve bijdrage leveren aan de vraagstukken van deze tijd, door bewuster met elkaar, met het milieu en de maatschappij om te gaan. Vanuit deze overtuiging hebben wij een Corporate Social Responsibility (CSR) beleid dat steeds in beweging blijft. Een beleid dat authentiek en betrokken is en naadloos aansluit bij onze waarden en waarover wij proactief met onze stakeholders in dialoog zijn.

Bezoek voor meer informatie de website van Mazars.

Contact