AXS Techniek BV supporter van de Excelsior Foundation

Ook dit seizoen mogen wij bij de club weer een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen. Een van deze bedrijven is AXS Techniek. Zij hebben zich ook aangesloten als Supporter van de Excelsior Foundation.

David Nièpce is Senior Accountmanager bij AXS Techniek. ,,We bemiddelen voor technisch personeel op MBO- en HBO niveau. Dat doen we voor zowel onze regionale als landelijke klanten. Afgelopen jaren zijn we ontzettend sterk ontwikkeld als bedrijf. We zijn een echt Rotterdams bedrijf wat nu dik dertig jaar bestaat. De kern van onze organisatie is een persoonlijke aanpak. We proberen altijd zo goed mogelijk contact te hebben met het personeel en onze klanten en willen hen altijd zo goed mogelijk te leren kennen. Daarnaast is het voor ons goed om de behoeften te kennen die er gezocht worden in een nieuwe uitdaging.”

,,We hebben drie vestigingen. Eén in Breda en Amsterdam, maar ons hoofdkantoor is gevestigd in Kralingen. Daar komt ook onze feeling met Excelsior Rotterdam vandaan.” Nièpce vertelt waar de connectie met de club vandaan komt: ,,We waren opzoek naar een platform om onze medewerkers en klanten wat extra’s te bieden. Het barst hier van de voetbalfanaten en daarom was dit de perfecte optie. De laagdrempeligheid bij Excelsior is iets wat goed bij ons als bedrijf past. Je kan altijd bij ons binnenlopen, zelfs bij de directeur. De connectie met Kralingen en Excelsior past ons goed en daarom was de keuze snel gemaakt.”

AXS Techniek sluit zich nu ook aan bij de Excelsior Foundation. ,,We willen ook op maatschappelijk gebied ons steentje bijdragen. We willen iets betekenen voor de maatschappij. We zijn natuurlijk een commercieel bedrijf, maar als het kan willen we graag iets terugdoen. De Foundation houdt zich natuurlijk met zaken bezig in de buurt waarin wij zelf dagelijks lopen. Wij werken met een soortgelijke doelgroep.” Naast een sponsorbijdrage gaat AXS Techniek ook actief aan de slag in de vorm van workshops: ,,Aan het eind van dit jaar en in het voorjaar gaan we workshops geven, zodat deelnemers aan de projecten kennis kunnen maken met de techniek. Wellicht ligt daar hun toekomst, dus vinden wij het leuk om daar iets mee te doen.’’

Meer Nieuws

di 11 juni 2024

Nieuwe gezichten bij Football Memories #5: Annie de Jong

Annie de Jong combineert haar liefde voor de camping (april/oktober) met die voor Excelsior Football Memories.…

Lees meer

di 4 juni 2024

Nieuwe gezichten bij Football Memories #4: Ton de Reus

Op de vraag wat de in Blijdorp opgegroeide Ton de Reus (81) in zijn werkzame leven…

Lees meer

Contact