Bob de Kuyper en Ivo Opstelten in Raad van Advies

De organisatie van Stichting Excelsior4All wordt uitgebreid met een Raad van Advies. In dit nieuwe orgaan nemen twee ervaren bestuurders zitting: Bob de Kuyper en Ivo Opstelten.

Laten groeien
,,Wij zijn heel blij met Bob de Kuyper en Ivo Opstelten’’, stelt directeur Niels Redert van Stichting Excelsior4All. ,,Zij zijn allebei Rotterdammers met een groot netwerk. Opstelten is oud burgemeester van deze stad en De Kuyper heeft een groot netwerk in de fondsenwereld. Zij gaan ons helpen om Excelsior4All verder te laten groeien.’’

Bob de Kuyper
Bob de Kuyper was een groot aantal jaren algemeen directeur van Koninklijke de Kuyper. In 2009 trad hij terug om andere dingen te doen. Als voorzitter van Stichting Volkskracht leverde hij eerder belangrijke bijdragen aan Excelsior4All en hij heeft sowieso een warm hart voor Excelsior. Als dank vernoemde de stichting de Stadium Fun Run naar hem. Afgelopen jaar werd dit hardloopevenement dwars door Kralingen voor het eerst georganiseerd en de tweede editie is dit jaar op vrijdag 10 november.

Ivo Opstelten
Ook Ivo Opstelten is geen onbekende bij Excelsior. De voormalig burgemeester van onder meer Rotterdam en Utrecht, was van 2010 tot 2015 Minister van Veiligheid en komt als voetballiefhebber al jaren bij de club. Hij verkiest daarbij de Robin van Persie tribune boven de hoofdtribune. Opstelten kent als inwoner van Kralingen als geen ander het verzorgingsgebied van Excelsior4All, mede natuurlijk door zijn burgemeesterschap en betrokkenheid bij de stad.

Meer Nieuws

di 23 april 2024

Nieuwe gezichten bij Football Memories

Na een tijdje een – in omvang – stabiele groep te hebben gehad, met vorig jaar…

Lees meer

do 18 april 2024

Gluren bij de buren van de Erasmus Universiteit

Onze groep Football Memories was laatst te gast bij onze ‘buren’ van de Erasmus Universiteit. Een…

Lees meer

Contact