DHL supplier van Excelsior en langer partner van onze foundation

DHL verlengt het maatschappelijk partnership met de Excelsior Foundation met drie jaar. Daarnaast is het bedrijf de komende twee jaar official supplier van Excelsior Rotterdam. Onderdeel van de samenwerking is een DHL Pakketautomaat bij ons stadion, waar 24 uur per dag pakketjes kunnen worden afgehaald en ingeleverd. Wie gebruikmaakt van de automaat om een pakket te verzenden, steunt Excelsior Rotterdam.

MVO hoog in vaandel
Het partnership tussen DHL en de Excelsior Foundation gaat terug tot 2013. Daarna werd DHL in 2015 ook naamgever van het leercentrum in ons stadion en blijft dat de komende drie jaar. DHL heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en draagt niet alleen financieel bij, maar speelt ook een rol in de uitvoering van een aantal van onze programma’s.

Vertrouwd en vernieuwend
Directeur Frank Vijg van de Excelsior Foundation: ,,De jarenlange samenwerking voelt inmiddels vanzelfsprekend en vertrouwd. Rechtstreeks vanuit onze beider kernwaarden. Maar tot op de dag van vandaag blijven we ook vernieuwen om het partnership steeds beter te maken. Bijvoorbeeld de rol van de DHL RegioHub Rotterdam in onze programma’s Playing for Success en Talentontwikkeling = Topsport wordt door deelnemers én de medewerkers van DHL en Excelsior enorm gewaardeerd.’’

DHL Pakketautomaat
Het partnership met de Excelsior Foundation wordt uitgebreid met een overeenkomst met Excelsior Rotterdam. Als official supplier gaat DHL meer voor de club doen. Zo verzorgt DHL de verzending van alle merchandise die wordt besteld via onze Online Fanshop. Daarnaast heeft DHL een pakketautomaat geplaatst op het parkeerterrein van ons stadion. Als je ervoor kiest om jouw pakket bij deze automaat te laten bezorgen, heb je een week om dat op te halen. De DHL Pakketautomaat op ons terrein is 24 uur per dag geopend.

Trots
Commercieel manager Sander Fischer van Excelsior Rotterdam: ,,Wij zijn heel blij met de samenwerking met deze mooie partner. We vinden elkaar op meerdere gebieden. Zo vinden we allebei MVO belangrijk, maar ook duurzaamheid. DHL bezorgt onze pakketten CO2-neutraal. Met de DHL Pakketautomaat zorgen we er bovendien voor dat mensen gemakkelijk hun pakket kunnen afhalen of verzenden op een moment waarop het hen het beste uitkomt. En met elk pakket dat via deze automaat wordt verstuurd, steun je Excelsior. Een hele mooie samenwerking dus waar wij heel trots op zijn.’’

Meer Nieuws

do 21 december 2023

Piet van den Berg: fitte Walking Footballer

Van de circa 20 Walking Footballers bij de Excelsior Foundation hoort Piet van den Berg bij…

Lees meer

di 28 november 2023

Dick van Verre op weg naar een halve eeuw Excelsior

Dick van Verre is op de bijvelden van Woudestein één van de Walking Footballers, die daar…

Lees meer

Contact