DHL supplier van Excelsior en langer partner van onze foundation

DHL verlengt het maatschappelijk partnership met de Excelsior Foundation met drie jaar. Daarnaast is het bedrijf de komende twee jaar official supplier van Excelsior Rotterdam. Onderdeel van de samenwerking is een DHL Pakketautomaat bij ons stadion, waar 24 uur per dag pakketjes kunnen worden afgehaald en ingeleverd. Wie gebruikmaakt van de automaat om een pakket te verzenden, steunt Excelsior Rotterdam.

MVO hoog in vaandel
Het partnership tussen DHL en de Excelsior Foundation gaat terug tot 2013. Daarna werd DHL in 2015 ook naamgever van het leercentrum in ons stadion en blijft dat de komende drie jaar. DHL heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en draagt niet alleen financieel bij, maar speelt ook een rol in de uitvoering van een aantal van onze programma’s.

Vertrouwd en vernieuwend
Directeur Frank Vijg van de Excelsior Foundation: ,,De jarenlange samenwerking voelt inmiddels vanzelfsprekend en vertrouwd. Rechtstreeks vanuit onze beider kernwaarden. Maar tot op de dag van vandaag blijven we ook vernieuwen om het partnership steeds beter te maken. Bijvoorbeeld de rol van de DHL RegioHub Rotterdam in onze programma’s Playing for Success en Talentontwikkeling = Topsport wordt door deelnemers én de medewerkers van DHL en Excelsior enorm gewaardeerd.’’

DHL Pakketautomaat
Het partnership met de Excelsior Foundation wordt uitgebreid met een overeenkomst met Excelsior Rotterdam. Als official supplier gaat DHL meer voor de club doen. Zo verzorgt DHL de verzending van alle merchandise die wordt besteld via onze Online Fanshop. Daarnaast heeft DHL een pakketautomaat geplaatst op het parkeerterrein van ons stadion. Als je ervoor kiest om jouw pakket bij deze automaat te laten bezorgen, heb je een week om dat op te halen. De DHL Pakketautomaat op ons terrein is 24 uur per dag geopend.

Trots
Commercieel manager Sander Fischer van Excelsior Rotterdam: ,,Wij zijn heel blij met de samenwerking met deze mooie partner. We vinden elkaar op meerdere gebieden. Zo vinden we allebei MVO belangrijk, maar ook duurzaamheid. DHL bezorgt onze pakketten CO2-neutraal. Met de DHL Pakketautomaat zorgen we er bovendien voor dat mensen gemakkelijk hun pakket kunnen afhalen of verzenden op een moment waarop het hen het beste uitkomt. En met elk pakket dat via deze automaat wordt verstuurd, steun je Excelsior. Een hele mooie samenwerking dus waar wij heel trots op zijn.’’

Meer Nieuws

di 26 september 2023

Walking Footballer Henk van der Draai: ‘Iemand moet de oudste zijn’

Zijn voornaam Henk doet niet vermoeden dat het gezin Van der Draai oorspronkelijk uit Friesland komt.…

Lees meer

do 3 augustus 2023

Excelsior Foundation zoekt Junior Projectleider

Wil jij mooi en zinvol werk doen, bij een club die in alle opzichten groeit? Bij…

Lees meer

Contact