Football Memories-gasten genieten van Paasontbijt bij Oostmolensteyn

Bij de grote evenementen van Football Memories, onder de paraplu van de Excelsior Foundation, is de zogeheten dinsdaggroep van Oostmolensteyn (aan het Oostplein) vaste gast op Woudestein. Hun dank voor de vele gezellige ochtendjes bij ons werd laatst beantwoord door de uitnodiging aan de vaste groep Football Memories-gasten, om bij hen aan te schuiven voor het paasontbijt.

En zo nam onze groep, op dinsdag voor Pasen, plaats in de tram van Woudestein naar het Oostplein om samen met de vaste Oostmolensteyners te gaan smullen van een gezellig ontbijt. En het wérd smullen en, mede daardoor, wérd het gezellig.

Onder de vertrouwde leiding van Irene van Kouwen stonden twee lange tafels klaar, vol met lekkers. En doordat Irene’s man een slagerij, runt ontbrak het aan niets. De verse ingrediënten waren door Irene zélf bereid. Daarnaast was er livemuziek en werd de ochtend traditioneel afgesloten met lichte gymnastiek voor de senioren.

Eenmaal terug in de tram, waren de Football Memories-gasten het roerend eens over het succes van de ochtend. Het was een mooi voorbeeld van de ontstane band tussen de Excelsior Foundation en senioren in tehuizen in de buurt.

Gerelateerd nieuws

do 15 juni 2023

Football Memories groep viert 92e verjaardag van Corrie

Uitgerekend op de dag voordat ze 92 jaar werd deed zich bij Corrie Meerkerk een medisch…

Lees meer

di 22 november 2022

Videoverslag van busreis door Rotterdam met Football Memories

De deelnemers van het project Excelsior Football Memories maakten onlangs een bustrip door Rotterdam met de…

Lees meer

Contact