Football Memories groep viert 92e verjaardag van Corrie

Uitgerekend op de dag voordat ze 92 jaar werd deed zich bij Corrie Meerkerk een medisch klachtje voor. Ze ‘vierde’ ze haar verjaardag in het ziekenhuis, om er een paar dagen later weer fluitend uit te stappen. Dus werd haar feestje, stiekem georganiseerd door de groep van Excelsior Football Memories, uitgesteld. Op dinsdag 13 juni was het alsnog feest bij Excelsior.

Het begon met een Excelsior-busje, dat haar die ochtend van huis haalde. Het Leercentrum in het stadion was feestelijk versierd, een erehaag verwelkomde haar en zong haar toe. Corrie zelf zorgde voor appelflappen. Foundation-directeur Frank Vijg sprak haar toe en gaf haar een Excelsior-shirt met rugnummer 92. Met een videoboodschap leverde ook Sander de Kramer een bijdrage aan het feest. Felicitaties en zoenen. Wat traantjes ook. De grootste verrassing voor de 92-jarige Corrie was de mededeling door Piet de Kramer, dat met de hele groep van Football Memories binnenkort een dagje uit naar haar geliefde Ouddorp wordt georganiseerd.

Ook Astrid Wickel werd bij het feest betrokken. Zij was kort daarvoor 83 jaar geworden en samen met Corrie Meerkerk nu dus 175 jaar oud. Ooit waren ze beiden vrijwilligsters bij Excelsior en trainden ze samen de jeugdvoetballertjes (waaronder Sander de Kramer). Nu nemen ze samen en steevast deel aan de wekelijkse bijeenkomsten van Excelsior Football Memories. Samen 175 jaar, voornamelijk Excelsior-jaren.

Gerelateerd nieuws

di 22 november 2022

Videoverslag van busreis door Rotterdam met Football Memories

De deelnemers van het project Excelsior Football Memories maakten onlangs een bustrip door Rotterdam met de…

Lees meer

do 3 november 2022

Busreis van Football Memories door Rotterdam

De dames en heren van Excelsior Football Memories waren afgelopen dinsdag om 10 uur ’s ochtends…

Lees meer

Contact