Gezellig samenzijn voor ouderen met Tijd voor Krijt

Het project Tijd voor Krijt van de KNBB, dat als doel heeft gevoelens van eenzaamheid bij ouderen tegen te gaan door het bieden van een gezellig, laagdrempelig en recreatief samenzijn via biljart, krijgt een mooi vervolg met poolbiljart. Op vrijdag 9 september was de kick-off op de E-zone locatie van House of Esports in de Excelsior Jongeren HUB van Sporthal Schuttersveld.

Excelsior Foundation, House of Esports en de KNBB trekken gedurende tien weken lang samen op om mensen in regio Rotterdam samen te brengen door het laagdrempelige, sociale, sportieve en ontspannende karakter van poolbiljart. De I-pool programmering voor ouderen duurt in totaal tien weken. Als side event wordt ook de interactieve GameGymWall van House of Esports ingezet. Hier kunnen ouderen op een spelende manier bewegen, hersentraining en plezier maken.

Ouderen die willen meedoen zijn op vrijdagochtend welkom. Inschrijven is niet verplicht, maar mag voor de zekerheid wel via info@houseofesports.nl o.v.v. Tijd voor Krijt Senior Poolbiljart. Tijd voor Krijt vindt plaats in de Excelsior Jongeren HUB van Sporthal Schuttersveld, Crooswijksestraat 93, Rotterdam. Toegang is via de achterzijde van het pand, gelegen aan het Cruyff Court (dus niet betreden via de hoofdingang).

Meer Nieuws

di 23 april 2024

Nieuwe gezichten bij Football Memories

Na een tijdje een – in omvang – stabiele groep te hebben gehad, met vorig jaar…

Lees meer

do 18 april 2024

Gluren bij de buren van de Erasmus Universiteit

Onze groep Football Memories was laatst te gast bij onze ‘buren’ van de Erasmus Universiteit. Een…

Lees meer

Contact