Gezellig samenzijn voor ouderen met Tijd voor Krijt

Het project Tijd voor Krijt van de KNBB, dat als doel heeft gevoelens van eenzaamheid bij ouderen tegen te gaan door het bieden van een gezellig, laagdrempelig en recreatief samenzijn via biljart, krijgt een mooi vervolg met poolbiljart. Op vrijdag 9 september was de kick-off op de E-zone locatie van House of Esports in de Excelsior Jongeren HUB van Sporthal Schuttersveld.

Excelsior Foundation, House of Esports en de KNBB trekken gedurende tien weken lang samen op om mensen in regio Rotterdam samen te brengen door het laagdrempelige, sociale, sportieve en ontspannende karakter van poolbiljart. De I-pool programmering voor ouderen duurt in totaal tien weken. Als side event wordt ook de interactieve GameGymWall van House of Esports ingezet. Hier kunnen ouderen op een spelende manier bewegen, hersentraining en plezier maken.

Ouderen die willen meedoen zijn op vrijdagochtend welkom. Inschrijven is niet verplicht, maar mag voor de zekerheid wel via info@houseofesports.nl o.v.v. Tijd voor Krijt Senior Poolbiljart. Tijd voor Krijt vindt plaats in de Excelsior Jongeren HUB van Sporthal Schuttersveld, Crooswijksestraat 93, Rotterdam. Toegang is via de achterzijde van het pand, gelegen aan het Cruyff Court (dus niet betreden via de hoofdingang).

Meer Nieuws

di 23 mei 2023

Minidoc #5 | Julie deelneemster Playing For Success

Julie is één deelneemster van Playing For Success. Een kind van 9 jaar met onwijs veel…

Lees meer

vr 12 mei 2023

MVO-ontbijt Excelsior Foundation met 120 partners en betrokkenen

Vanmorgen kwamen 120 partners van de Excelsior Foundation en een groep EBC-leden op uitnodiging van de…

Lees meer

Contact