Nieuwe gezichten bij Football Memories #3: Aart de Man

De groep Excelsior Football Memories is de laatste tijd gestaag aan het uitbreiden. Op deze plek stellen we de nieuwe gezichten voor, met vandaag Aart de Man (81).

Net als vele anderen bij de dinsdagochtend-bijeenkomsten van de Excelsior Foundation roemt Aart de Man (81) de sfeer op Woudestein. ,,Het is heerlijk om tussen Rotterdammers te zijn. Ik ben er voor de achtste keer en het bevalt prima”, vertelt de in Zuidland op Voorne-Putten geboren Aart. ,,Op enig moment heb ik Zuidland verwisseld voor Spijkenisse, een toen al grotere gemeenschap was. Vervolgens werd het na Goedereede (tussen Ouddorp en Stellendam), ook op Goeree-Overflakkee, de Oostmaaslaan in Rotterdam, waar ik met mijn echtgenote Hannie in de Maasresidentie kwamen te wonen. De tijd vliegt, want we zijn alweer 55 jaar getrouwd. Zij komt trouwens van Rotterdam-Zuid. Nog vóór mijn pensioen hebben we een tourcaravan gekocht, waar we ruim 35 jaar (!) plezier van hebben gehad. We hebben tijdens onze vakanties en later, na mijn pensionering als account manager, héél Europa doorgereisd. En ook door Nederland uiteraard.”

Helaas hebben we de caravan in 2021 moeten verkopen, omdat ik steeds slechter ging lopen. Nu zijn de bezigheden bij de Excelsior Foundation een mooie aanvulling op mijn vrijetijdsbesteding. Eigenlijk kwam het door onze huisarts, die vond dat ik buitenshuis wel wat meer ontspanning zou kunnen hebben. En dat klopt, ik voel me prima thuis tussen de Kralingers en Crooswijkers. Het is heerlijk volk, zowel bij de mannen als de vrouwen”. En Aart, luidt de vraag: komt je vrouw ook mee naar de bijeenkomsten? ,,Dat niet”, antwoordt de voormalige inwoner van Voorne-Putten. ,,Hannie is als echte lezer graag thuis. Ook mooi toch?”

Meer Nieuws

di 11 juni 2024

Nieuwe gezichten bij Football Memories #5: Annie de Jong

Annie de Jong combineert haar liefde voor de camping (april/oktober) met die voor Excelsior Football Memories.…

Lees meer

di 4 juni 2024

Nieuwe gezichten bij Football Memories #4: Ton de Reus

Op de vraag wat de in Blijdorp opgegroeide Ton de Reus (81) in zijn werkzame leven…

Lees meer

Contact