Voetbaltoernooien tijdens de zomervakantie

De activiteiten van Excelsior4All gaan door tijdens de zomervakantie. Van 20 juli tot en met 21 augustus kunnen deelnemers wekelijks terecht op vijf locaties om mee te doen aan voetbaltoernooien. Vier locaties zijn voor jongens en één speciaal voor meiden.

De eerste vijf weken is er elke maandag een wijkvoetbaltoernooi in het Prinsenpark in Prins Alexander (aanvang 11:00 uur) en op het Schuttersveld in Kralingen Crooswijk (15:00 uur). Op dinsdag kunnen jongens tot en met 12 jaar terecht aan de Donkersingel in Hillegersberg-Schiebroek (11:00 uur) en op het Johan Ida Plein in Noord (15:00 uur).

Speciaal voor meiden tot en met 18 jaar is er elke vrijdag een wijkvoetbaltoernooi op het Cruijff Court in De Esch. De aftrap is om 12:00 uur. Bedoeld voor meiden uit alle gebieden van Rotterdam, individueel of met een team van maximaal 8. Het eerste toernooi voor meiden is op vrijdag 24 juli. Meiden die meedoen krijgen een roze Excelsior-shirt! Neem je in de weken daarna 3 of meer meiden mee, dan win je een gesigneerd shirt en ook je vriendinnen krijgen dan een shirt!

Meer Nieuws

di 16 april 2024

Stem op ons project Voetbal Extra voor de Voetbal Geeft Prijs

Met het project Voetbal Extra zijn wij genomineerd voor de Voetbal Geeft Prijs 2023/2024. Met de…

Lees meer

do 21 december 2023

Piet van den Berg: fitte Walking Footballer

Van de circa 20 Walking Footballers bij de Excelsior Foundation hoort Piet van den Berg bij…

Lees meer

Contact