Daniël Anches door zinloos geweld uit het leven gerukt

Wij zijn geschokt over het feit dat Daniël Anches, deelnemer aan ons project Talentontwikkeling = Topsport, in de nacht van 23 op 24 juli door zinloos geweld uit het leven is gerukt. Daniël was slechts 27 jaar en had via Talentontwikkeling = Topsport een baan gevonden als medewerker bij dakbedekkingsbedrijf MASTUM.

,,Hij was een rustige, lieve jongen en had bij MASTUM helemaal zijn draai gevonden’’, schrijft het bedrijf op zijn website. ,,Daniël had een zachte, warme kant, maar stond ook zijn mannetje als het moest. Hij was zeer hulpvaardig, stond voor iedereen klaar en hij paste perfect in ons team.’’

Recent werkte Daniël nog mee aan een informatievideo over de Excelsior Foundation, waarin hij vertelde over zijn werk bij MASTUM. Daniël had zich graag verder bij MASTUM willen ontwikkelen. Aan elke ambitie is op verdrietige wijze een einde gekomen. Daniël verdient het – ondanks al het verdriet dat bij velen dicht aan de oppervlakte ligt – om vooral ook in positieve zin herinnerd te blijven.

Gerelateerd nieuws

wo 6 juli 2022

Deborah Gravenstijn heeft een nieuwe uitdaging gevonden

Deborah Gravenstijn gaat de Excelsior Foundation verlaten. Zij was sinds 2016 werkzaam voor onze foundation als…

Lees meer

di 18 mei 2021

Shekar hervindt via Talentontwikkeling = Topsport zijn ritme

Met Talentontwikkeling = Topsport kunnen deelnemers de afstand die ze hebben tot de arbeidsmarkt kleiner maken.…

Lees meer

Contact