Deborah Gravenstijn heeft een nieuwe uitdaging gevonden

Deborah Gravenstijn gaat de Excelsior Foundation verlaten. Zij was sinds 2016 werkzaam voor onze foundation als projectleider re-integratie. In die hoedanigheid was zij de motor achter ons project Talentontwikkeling = Topsport, dat mannen en vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt een duwtje in de goede richting geeft. Deborah heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

,,In de afgelopen zes jaar heb ik mij met veel plezier voor dit project ingezet’’, stelt Deborah. ,,Met de deelnemers werken we keihard om persoonlijke doelen te bereiken, met als ultiem doel doorstroming naar werk, opleiding of persoonlijke ontwikkeling. Ik heb mij vol passie ingezet voor deze jonge mensen en ik denk dat we met elkaar kunnen terugkijken op een succesvolle periode waarin we veel hebben bereikt. Zo hebben we een sterk curriculum neergezet, waarmee het project de komende jaren vooruit kan.’’

,,Ik wil iedereen bedanken voor de inzet en samenwerking in de afgelopen jaren. Mede daardoor hebben we prachtige resultaten kunnen neerzetten’’, aldus Deborah die bij de gemeente Vlaardingen een nieuwe uitdaging heeft gevonden.

Bij de Excelsior Foundation starten binnenkort nieuwe tranches van Talentontwikkeling = Topsport voor zowel mannen als vrouwen. Meer informatie hierover vind je op de projectpagina’s voor vrouwen en mannen.

Gerelateerd nieuws

do 29 juli 2021

Daniël Anches door zinloos geweld uit het leven gerukt

Wij zijn geschokt over het feit dat Daniël Anches, deelnemer aan ons project Talentontwikkeling = Topsport,…

Lees meer

di 18 mei 2021

Shekar hervindt via Talentontwikkeling = Topsport zijn ritme

Met Talentontwikkeling = Topsport kunnen deelnemers de afstand die ze hebben tot de arbeidsmarkt kleiner maken.…

Lees meer

Contact